Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 89€ * (Δεν αφορά ποδήλατα)
Προϊόντα
product-results-loading
Κατηγορίες
categories-results-loading
Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα www.lovebikes.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας "LOVE BIKES" που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Αγ. Νέστορος 40, Τ.Κ. 54632, Τηλ: 2310 642 830. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η εμπορία ποδηλάτων, αναλωσίμων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ και εξοπλισμού τόσο για την ποδηλασία όσο και για running και trekking. Η εταιρεία παρέχει επίσης πλήρες service και υποστήριξη.

 

Στοιχεία Εταιρείας

Επωνυμία : Παπαδόπουλος Σ. Θεόδωρος
ΑΦΜ : 059528728
ΔΟΥ : Ε' Θεσσαλονίκης
Έδρα : Αγ. Νέστορος 40
Αριθμός ΓΕΜΗ : 155991506000

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Για την πραγματοποίηση των αγορών σας χρειάζεται να καταχωρίσετε τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, αριθμό τηλεφώνου και email. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κ.λ.π.). Δεσμευόμαστε να μην πουλήσουμε ή ενοικιάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Αν οι πληροφορίες που μας έχετε δώσει αλλάξουν ή είναι ανακριβείς ή θέλετε να τις διαγράψουμε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω mail είτε τηλεφωνικά στο 2310 642 830.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Όλα τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέοτυν CE και LOT. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι διαθέσιμα στην περιγραφή των προϊόντων αλλά μπορείτε να μας ζητήσετε και επιπλέον πληροφορίες.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) πριν λάβετε ενημέρωση ότι έχει αποσταλεί σε εσάς. Πρέπει όμως να στείλετε e-mail στο eshop@love-bikes.gr ή fax στο 2310 642830. Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  1. Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA, Mastercard. Η συναλλαγή γίνεται με το ασφαλές διεθνές σύστημα PayPal.
  2. Με πιστωτική,χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μέσω τους ασφαλούς συστήματος Epos Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.
  3. Με κατάθεση μετρητών σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας:
    • Piraeus Bank: IBAN: GR89 0172 2240 0052 2410 0343 057
    • Eurobank:        ΙΒΑΝ: GR35 0260 1830 0002 4020 0734 737

     Συμπληρώνοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στην εντολή αγοράς και ενημερώνοντας μας τηλεφωνικά στο 2310 642 830.

    Ακόμη μπορείτε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με Email στο eshop@love-bikes.gr 

  4. Με αντικαταβολή στον απεσταλμένο της εταιρείας courrier κατά την παραλαβή της αποστολής.
  5. Με μετρητά στο κατάστημα μας στην Αγίου Νέστορος 40, 54632 Θεσσαλονίκη.

 

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές των εμπορευμάτων, ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, εκτελούνται είτε με εταιρία courier είτε με μεταφορικές εταιρείες.

Κατ' εξαίρεση,οι αποστολές ποδηλάτων πραγματοποιούνται μόνο με μεταφορικές εταιρίες.

Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη και θα προστίθεται επιπλέον στην αναγραφόμενη τιμή. Σε περιπτώσεις αντικαταβολής θα συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό πληρωτέο ποσό κατά την παράδοση.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με εταιρεία της επιλογής σας.

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολή ποδηλάτου είναι:

  • Ηπειρωτική Ελλάδα: 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Νησιά: 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολές προς το εξωτερικό δεν πραγματοποιούνται προς το παρόν.

Για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εταιρίας αποστολής των προϊόντων, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η εταιρεία μας εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει. Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν μόνο τα έξοδα άμεσης επιστροφής των προϊόντων, ενώ αν πρόκειται για λάθος της εταιρείας μας τότε επωμιζόμαστε το κόστος αυτό.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο / κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος στην παραγγελία κ.λπ.) και να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς κατά την μεταφορά ή κατά την τοποθέτηση/συναρμολόγηση από μέρους σας, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 642 830. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Love Bikes, Αγ. Νέστορος 40, Τ.Κ. 54632, Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες της τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως ελαττωματικά (σπασμένα, φθαρμένα κ.λπ.), κακής ποιότητας ή που δεν πληρούν τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην περιγραφή τους. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα.

Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Σε περίπτωση αντικαταστάσεως και εφόσον είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο προϊόν, ο χρόνος αντικατάστασης του από εμάς γίνεται το ταχύτερο δυνατόν (συνήθως 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες). Σε καμία περίπτωση όμως η εταιρεία μας δεν υποχρεούται στην αντικατάσταση του πωλούμενου προϊόντος όταν αυτό που επιλέξατε δεν είναι τελικά της αρεσκείας σας.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ
Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών παράλληλα αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Go up